Zakendoen in Argentinië

Natasja de Winter

veelzijdig onderneemster en producente

Natasja de Winter

Sinds ´98 woon en werkzaam in Argentinië. Met als achtergrond HEAO en Studie rechten (enkel propedeuse) alsmede een reeks bedrijfservaringen in de financiële sector in Zuid-Korea (ABN AMRO en ING Bank), in Buenos Aires gestart met het schrijven van diverse marktstudies voor Nederlandse bedrijfstakken in opdracht van de Nederlandse Ambassade.

Gedurende twee jaar werkzaam geweest als General Manager van de Argentijns-Nederlandse Kamer van Koophandel met als doel Nederlandse investeerders verder op weg te helpen middels het verlenen van exportondersteuning, of het uitvoeren van agentsearches, handelscontactenbijeenkomsten et cetera. Daarna ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan voor verschillende Nederlandse bedrijven, waaronder Boomerang Media (Managing Director) en Salentein Argentina (o.a. als evenementenorganisator).


Sinds 2002 tevens werkzaam als onderzoeksjournaliste, correspondente en producer voor diverse Nederlandse en Duitse mediaopdrachtgevers (radio en televisie) inclusief het verlenen van lokale ondersteuning aan buitenlandse (film- en reclame)producenten.

Altijd alert op het benutten van handelskansen, ben ik sinds een paar jaar medeëigenaar van een exportbedrijf groente en fruit (biologisch), Pronature S.A. dat gedurende 6 maanden per jaar naar de Verenigde Staten en Europa exporteert, met Nederland als belangrijkste exportbestemming.

Sinds begin dit jaar ben ik tevens medeoprichter van de Buenos Aires Supper Club dat (incentive) dinners op unieke privé locaties organiseert.

In de overige uren assisteer ik derden bij de aankoop van onroerend goed in Buenos Aires (zo heb ik zojuist het studieprogramma "Real Estate Management" aan de Di Tella universiteit te Buenos Aires afgerond).
 

 
 

 

© 2019  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com