Zakendoen in Argentinië

Jacques de Rhoter

management consultant/interim manager

Jacques de RhoterRuim dertig jaar – voornamelijk - internationale ervaring in de olie industrie, waarvan de laatste 10 jaar in Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië, Midden-Amerika en het Caraïbische Gebied). Afwisselend werkzaam als Controller en Finance Manager, regelmatig belast met het opzetten van nieuwe bedrijven of het re-organiseren van bestaande.


Gespecialiseerd in het doorlichten en optimaliseren van financiële processen, reorganiseren van bestaande organisaties, toepassing van internationale financiële regelgeving (SOX, IAS), corporate governance en het oplossen van zwakheden in de interne controle van kleine en grotere ondernemingen. Praktijk gericht.

Heb belangstelling voor cultuur in de breedste zin: muziek, film, theater, achitectuur, literatuur en antropologie. Ben zeer reislustig. Publiceer op mijn eigen website www.jacquesderhoter.com een wekelijkse column over Buenos Aires of het land, de stad of de streek waar ik toevallig of minder toevallig tijdelijk verblijf. Lever desgewenst, toegankelijke korte of lange op maat gesneden teksten over Argentinië of Buenos Aires.

 
 

 

© 2018  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com