Zakendoen in Argentinië

Elmer de Ronde

business consultant/ondernemer

Elmer de Ronde

Business consultant met 25 jaar ervaring in productie en marketing in verschillende (internationale) lijn- en staffuncties in Unilever, KPN, de verpakkingsindustrie en de consultancy. Delftenaar (werktuigbouwer) met diverse aanvullende opleidingen, zoals bedrijfskunde en NIMA B.

Tijdens een sabbatical reis in Buenos Aires aangekomen en vervolgens gebleven. Nu reeds 5 jaar werkzaam als business consultant voor het MKB, als vrijwilliger/consultant bij de Fundación Desarrollar en als mentor voor startende ondernemers in projecten van van de gerenommeerde business school IAE in Pilar en het BID Network, een Nederlands initiatief dat wordt ondersteund door diverse Nederlandse ondernemingen en in Argentinie wordt georganiseerd door de organisatie Fundes.

Daarnaast als ondernemer bezig met het introduceren van het portfolio van de Argentijnse onderneming My Special Book in Europa.

Netwerker, servicegericht, geïnteresseerd in wat onder de oppervlakte zit. Brede belangstelling voor culturele en sportieve activiteiten, waartoe ook tango dansen wordt gerekend.
 

 
 

 

© 2019  Zakendoen in Argentinië

 

info@zakendoeninargentinie.com